Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

εδώ ΚΡΙΣΕΙΣ...

.
Αναδημοσίευση από το kriseis-nfx.blogspot.com

Από σήμερα στο «ΚΡΙΣΕΙΣ», θα παρουσιάσουμε σε συνέχειες μια ανάλυση, σχετικά με τον Άρη Βασιλόπουλο, τη «Δύναμη Πολιτών» και τις εκλογές. Θα καλύπτει όλα τα σημαντικά ζητήματα που επηρέασαν ή θα επηρεάσουν τη πορεία της, και τι μπορεί να προσδοκά στις επερχόμενες εκλογές. Θα αναφερθούμε στο ιστορικό, την αποχώρηση των τεσσάρων κορυφαίων στελεχών της, την Ευτυχία Παπαλουκά, τη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, την ορθή ανάγνωση αποτελεσμάτων, τις εκλογικές προοπτικές της, το που την οδηγούν οι επιλογές της, τη σύγκριση με τους άλλους συνδυασμούς κλπ.

Η ανάλυση θα παρουσιαστεί σε συνέχειες, ωστόσο κάθε νέο κομμάτι της θα εμφανίζεται ως συνέχεια εκείνου/ων που προηγήθηκε/αν, στην ίδια ανάρτηση. Θα παρουσιαστεί σε συνέχειες λόγω του όγκου της.


Σας ενημερώνουμε επίσης ότι σε κάθε περίπτωση που δεν εντοπίζεται τη δημοσίευση της στο φέισμπουκ, γιατί μπορεί όπως συμβαίνει ακόμη, να απαγορέψουν τις αναρτήσεις και από αυτό το νέο «ΚΡΙΣΕΙΣ», καλό είναι να έχετε κρατήσει τις διευθύνσεις των μπλογκ μας  kriseis-nfx.blogspot.comthatapoumenf-nx. blogspot.comkriseis-fx.blogspot.com και που αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε. Με τον τρόπο αυτό, θα διαβάζετε ή θα βρίσκετε έγκαιρα τις σχετικές δημοσιεύσεις μας. Σε κάθε νέα τυχόν απαγόρευση αναρτήσεων από το φέισμπουκ, ένα νέο «ΚΡΙΣΕΙΣ» θα ξεφυτρώνει, για να πει αυτά που θέλουμε. Για κάθε μια φορά που είναι αυτοί αποφασισμένοι, εμείς είμαστε δέκα...

Να είναι βέβαιοι όσοι φαντάζονται πως θα μας φιμώσουν, ή θα μας υπαγορέψουν τίτλο με τον οποίο θα μας επιτρέπουν να αναρτούμε στο φέισμπουκ τις απόψεις μας, ότι δε θα τα καταφέρουν. Είναι προφανές πως δε ξέρουν την ιστορία μας. Δε γνωρίζουν πως υπήρξαν κι άλλοι πολύ πιο ισχυροί στο καιρό τους, πριν από αυτούς, που σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες επιχείρησαν τα ανάλογα, και γκρεμοτσακίστηκαν. Γιατί είχαν το φόβο μας, γιατί υποτίμησαν τη νοημοσύνη μας, γιατί υπερτίμησαν τα πράγματι υπέρτερα μέσα και  δυνάμεις τους, γιατί η εξουσία και τα ωφελήματα της είναι γλυκά και ανάλογα το χαρακτήρα, τρελαίνουν τον άνθρωπο.

Κανείς δε κατάφερε το αναπόφευκτο. Αντίθετα δυσκόλεψαν δραματικά τη θέση τους. Ο λόγος είναι ένας. Ποτέ δε τρελαθήκαμε ούτε για εξουσία, ούτε για λεφτά, ούτε για τίποτα τιποτένιο και ταπεινό… Επομένως δεν είχαμε ούτε έχουμε κίνητρο να εκφραζόμαστε και συμπεριφερόμαστε διαφορετικά από ότι πιστεύουμε. Και δεν αισθανόμαστε πως υπάρχει κάτι που έχουμε ή θέλουμε να αποχτήσουμε και το χάνουμε.


υγ. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να αναμένουμε κι άλλες μακιαβελικού χαρακτήρα, στη καλή περίπτωση, τρικλοποδιές, όπως μια δικαστική που πρόσφατα ανεπιτυχώς επιχειρήθηκε. Ματαιοπονούν αν νομίζουν πως θα καταφέρουν να μας ρίξουν στα γόνατα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου