Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Επαναστατική κίνηση Ν.Φ.-Ν.Χ.: Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!

Η εκστρατεία που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου η Επαναστατική Κίνηση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, αγκαλιάστηκε από τους ίδιους τους μαθητές των Λυκείων της περιοχής και μετά από τις σχετικές δεσμεύσεις τις δημοτικής αρχής για παραχώρηση συγκεκριμένου χώρου, μετατρέπεται σε νικηφόρα!
Το αίτημα δεκαετιών (είχε να λειτουργήσει ένας τέτοιος χώρος από την εποχή της δημαρχίας του ιστορικού κομμουνιστή αγωνιστή Σάββα Σταματιάδη), για έναν δημοτικό χώρο ελεύθερης έκφρασης και δωρεάν καθημερινής ψυχαγωγίας, ανοικτό σε όλους τους νέους και τις συλλογικότητές τους, μέσα από της συλλογική διεκδίκηση των νέων φαίνεται ότι μπορεί να πραγματικότητα!


Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι το Στέκι να κατακτηθεί οριστικά!
.- Κυριακή 27/1/2019, στις 19.00, στη Νέα Φιλαδέλφεια,
Λεωφόρος Δεκελείας 154 (στο πρώην «Τσιπουράδικο», δίπλα από την είσοδο του θερινού σινεμά στο Άλσος ): Οι μαθητές Λυκείων που συμμετέχουν στην εκστρατεία συζητούν για το πλαίσιο λειτουργίας και τις δραστηριότητες που θα στεγάσει το Στέκι. Διοργάνωση :Επιτροπή Μαθητών Λυκείων για τη διεκδίκηση του Δημοτικού Στεκιού Νεολαίας σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα.
- Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση. Υπογράψτε κι εσείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου