Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Δελτίο τύπου της "πόλης ενότητα" για τις κακοτεχνίες των ασφαλτοστρώσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Φιλαδέλφεια, 17/1/2019

Εκφράζουμε κατ’ αρχάς την ικανοποίησή μας για τη δήλωση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γ. Καλαμπόκη στην ηλεκτρονική έκδοση του «Πολίτη» ότι θα ασφαλτοστρωθούν εκ νέου οι οδοί της πόλης μας, όπου υπήρξαν τεχνικές αστοχίες, μετά τη δημοσίευση στον τοπικό τύπο του άρθρου του στελέχους της παράταξής μας Νίκου Τσορβά.

Οι αστοχίες αυτές είναι ευθύνη του εργολάβου, σύμφωνα με τον κ. Καλαμπόκη, αλλά απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι, αν και ισχυρίζονται στο δήμο ότι έχουν προβεί στις δέουσες ενέργειες «τόσο προφορικά όσο και εγγράφως» προς τον ανάδοχο του έργου, η ενημέρωση προς τους δημότες έρχεται καθυστερημένα και αφότου το στέλεχός μας ανέδειξε δημοσίως την απαράδεκτη εικόνα του έργου.


Η «ενημέρωση» μάλιστα αυτή γίνεται όχι με επίσημο δελτίο τύπου από το δήμο, αλλά με δήλωση του αντιδημάρχου στο φιλικό τους μέσο. Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα τόσο η άποψη που έχει η απερχόμενη δημοτική αρχή για το δικαίωμα των δημοτών στην ουσιαστική ενημέρωση για τις δαπάνες που συνεπάγονται οι πρωτοβουλίες της, όσο και πόσο ενδιαφέρεται για την ταλαιπωρία που θα υποστεί εκ νέου ο δημότης για την αποκατάσταση των κακοτεχνιών.         

   Η συνηθισμένη δικαιολογία «για όλα φταίει ο εργολάβος» δεν πείθει πλέον κανένα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου